Verschillende soorten dames mode

Dames mode in Goes is verkrijgbaar in onze dames kledingwinkel. Wij hebben een brede collectie met verschillende soorten dames mode, van verschillende kledingmerken. Hierbij kunt u onder andere denken aan het kledingmerk studio Anneloes en het populaire kledingmerk Yaya. Of u nu op zoek bent naar dameskleding in Goes om te dragen tijdens de feestdagen, of naar een casual outfit, wij hebben het allemaal in onze kledingwinkel hangen. Kom gerust eens langs zodat u met eigen ogen onze brede collectie dames mode in Goes kunt aanschouwen.

 

Bekijk onze merken

Brede collectie

Iedere vrouw heeft een andere kledingsmaak. De ene vrouw houdt voornamelijk van zakelijke kleding, terwijl de andere vrouw het liefst in een stoere jeans en leuke trui de deur uitgaat. Voor iedere vrouw hebben wij de geschikte dames mode in Goes in onze kledingwinkel hangen. Op onze website treft u een kleine greep met verschillende kledingstukken van verschillende kledingmerken uit onze collectie. Onze collectie veranderd regelmatig, dus schroom niet om eens een bezoek te brengen aan onze kledingwinkel. Onze kledingwinkel is geopend van maandag tot vrijdag en wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om een bezoek te brengen aan onze kledingwinkel, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Ook hebben we een eigen spaarsysteem.

 

Contact opnemen
Dames mode Goes

Spaarsysteem

Bij iedere € 25,- die u bij ons in de winkel besteed ontvangt u een kortingspunt. Wanneer u 20 punten heeft gespaard ontvangt u op uw volgende aankoop €35,- korting. Naast dat u dus bij ons terecht kunt voor dames mode in Goes kunt u ook nog eens sparen voor een leuke korting op uw aankopen. Daarnaast hebben we regelmatig verschillende acties in onze winkel. Hiervoor kunt u eens een kijkje nemen op onze Facebookpagina. Face 2 Dames Mode in Goes is de kledingwinkel voor de modebewuste vrouw die de nieuwste modetrends niet wil missen. De kledingstukken in onze collectie zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat u lang plezier kunt hebben van de aankopen die u in onze winkel doet. Ook wanneer u eens een ander kledingstuk wilt passen dan dat u normaal gesproken zou dragen, bent u van harte welkom in onze kledingwinkel. Onze verkoopsters staan graag voor u klaar om u te voorzien van het juiste kledingadvies.

 

Bekijk onze merken