De kledingwinkel in Goes

Wanneer u op zoek bent naar dameskleding in Goes voor de modebewuste vrouw, bent u in onze kledingwinkel aan het juiste adres. Wij hebben een wisselend aanbod dames mode in onze kledingwinkel voor u beschikbaar. Dit van verschillende kledingmerken. Hierbij kunt u onder andere denken aan het kledingmerk studio Anneloes en het kledingmerk Tramontana. Of u nu op zoek bent naar een warme trui, een leuk jurkje of een stoere jeans, u vindt het allemaal bij Face 2 Dames Mode. Voor iedere gelegenheid hebben wij voor u de juiste dameskleding in Goes in onze collectie.

 

bekijk onze merken

De juiste dameskleding

De kledingsmaak van iedere vrouw is anders. Dat begrijpen wij van Face 2 Dames Mode in Goes maar al te goed. Om deze reden hebben wij een zeer uitgebreide collectie dameskleding in Goes in onze winkel hangen. Onze collectie is gebaseerd op de nieuwste modetrends en wisselt dus regelmatig. Daarnaast vind u in onze kledingwinkel enkel kleding van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor heeft u lang plezier van de aankopen die u bij ons doet. Ook wanneer u zelf niet in staat bent om een bezoek te brengen aan onze winkel kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. U kunt een kijkje nemen op onze Facebookpagina zodat u met eigen ogen een kleine greep uit onze collectie kunt aanschouwen. Daarnaast hebben we regelmatig leuke acties in onze winkel.

Contact opnemen
Dameskleding Goes

Leuke acties

We vinden het belangrijk dat u zich als klant welkom voelt in onze kledingwinkel wanneer u op zoek bent naar dameskleding in Goes. We hebben regelmatig acties in onze kledingwinkel waarbij u kunt genieten van hoge kortingen op verschillende kledingstukken in onze winkel. Daarnaast hebben we een eigen spaarsysteem. Bij iedere €25,- die u in onze winkel besteed, ontvangt u een kortingspunt. Bij 20 punten krijgt u een korting van maar liefst €35,- op uw volgende aankoop. Naast dat u in onze kledingwinkel terecht kunt voor leuke dameskleding in Goes, kunt u dus ook nog eens sparen voor een leuke korting. Ook wanneer u graag advies wilt over de verschillende kledingstukken in onze collectie staan onze verkoopsters graag voor u klaar.

 

bekijk onze merken