Verschillende kledingstukken

Wanneer u op zoek bent naar dameskleding met een comfortabele pasvorm en van een hoogwaardige kwaliteit, dan moet u zeker eens een kijkje nemen in de collectie dameskleding in Goes van studio Anneloes. In onze kledingwinkel vind u verschillende kledingstukken van dit kledingmerk. Hierbij kunt u denken aan blazers, jumpsuits, broeken, jurken, tunieken en truien. Naast dat het voor veel vrouwen belangrijk is om er leuk en verzorgd uit te zien, is het minstens zo belangrijk dat de kleding die je draagt een comfortabele pasvorm heeft. Door dames mode in Goes te kopen van het kledingmerk studio Anneloes bent u hiervan verzekerd. Naast dit kledingmerk, hebben we ook andere kledingmerken aan onze kledingcollectie toegevoegd.

 

Bekijk onze merken

Onze kledingcollectie

In onze kledingwinkel vind u een brede collectie met verschillende soorten dameskleding. Voor de modebewuste vrouw hebben we een brede collectie dameskleding van het merk studio Anneloes in onze kledingwinkel hangen. Ook wanneer u op zoek bent naar een comfortabele hoodie of een zakelijke blazer bent u welkom in onze kledingwinkel. Tevens kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u zelf fysiek niet in staat bent om een bezoek te brengen aan onze kledingwinkel. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Onze collectie dameskleding van onder andere het kledingmerk studio Anneloes wisselt regelmatig, waardoor het raadzaam is om onze Facebookpagina in de gaten te houden.

Contact opnemen
Studio anneloes

Onze Facebookpagina

Op onze Facebookpagina worden regelmatig updates geplaatst met daarin een kleine greep uit onze collectie. Dit zodat u alvast op de hoogte bent van de laatste modetrends, en zodat u alvast een glimp op kunt vangen van de nieuwste kledingstukken van het merk studio Anneloes. Daarnaast delen we op onze Facebookpagina regelmatig leuke acties waar u gebruik van kunt maken. Daarnaast hebben we ook een eigen spaarsysteem waarmee u kunt sparen voor leuke kortingen op uw aankopen. Tevens zijn we u graag van dienst op het moment dat u op zoek bent naar het juiste kledingadvies. Soms is het namelijk wel eens goed om eens een gewaagder kledingstuk te dragen en om eens uit uw comfortzone te stappen. U bent van harte welkom in onze kledingwinkel in Goes.

 

Instagram Facebook